Att slå in en present

Är du som många andra på jakt efter unika, kreativa sätt att slå in presenter? Kanske undrar du hur du ska slå in den där bröllopspresenten så den står ut i mängden? Slå in din present med färgade papper, sidenband, rosetter, spetsar och glänsande tyg för en unik effekt. Lägg dessutom till ett tillbehör som tygblommor, blomsterband och pärlor så är din presentinslagning garanterat unik.
 
Omslagspapper och material
 
Den som vill göra det enkelt för sig kan helt enkelt köpa ett snyggt presentinslagningspapper. Det finns allt från färgade i enkla färger till sammetspapper eller krossat papper som ser ut som sammet. Det kan vara svårt att hitta men det mesta finns på internet.

Ett relaterat tips är att slå in din gåva i en cellofanpåse; du kan helt enkelt lägga din gåva inuti påsen och sen göra en knut på den med ett snyggt band eller något tyg med spets. Om du har udda tygstycken hemma kan du använda dom för att slå in din present! Dekorera med några torkade blommor eller glaspärlor på sidorna så har du gjort en paketinslagning som garanterat sticker ut från mängden.

 

Fler tips

Andra inslagningstips:

  • Slå in din present i vanligt papper och skriv några väl valda ord på omslaget. Du kan även testa att skriva ut något på din skrivare och slå in i det papperet.
  • Gör ett litet knyte av tyg och snören. Det blir speciellt bra om du har ett glittrigt tyg.
  • Slå in presenten i vykort. Om du t.ex. ger bort en julkapp, slå in presenten i julkort! Limma ihop ett antal kort och använd din fantasi.
  • Slå in ditt paket i ett fint papper som vanligt, ta sedan fram ett vanligt limstift och dekorera med pärlor. Du kan välja att fästa enstaka pärlor eller ta flera och göra mönster. Varför inte ett sicksackmönster eller kanske pussla ihop ett motiv som passar högtiden?
  • Få din present att se ut som en stor karamell. Lägg gåvan i mitten på ett par pappersark, rulla sedan runt pappret runt gåvan och håll fast ändarna. Ta slutligen ett snöre eller en färgglad tejp och bind runt ändarna. Har du gjort rätt kommer din present att se ut som en stor karamell.
 
Vad ska du köpa
Om du undrar vad du ska köpa kan jag rekommendera någon av siterna på Presenter på nätet, till exempel Present till pojkvän om du letar efter presenttips till din pojkvän. 

Kommentarer
Postat av: Bröllopsfixaren

Tack för tipsen! De kommer att få min present att stå ut på nästa bröllop!

2013-07-13 @ 00:02:50
URL: http://brollops.presenterpanatet.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0